Založ si blog

Komentár k zákonu o vlastenectve

Blbosť.....Minule mi hovorí jeden významný politik,ukazujúc svoju pracovňu : „…tu je moje miesto,kde vykonávam svoju prácu,miesto toho ,aby som žil….“„Smutné…“odpovedal som mu …“to je medzi Tebou a riekou života“.

Myslím si ,že Slovensko je pripravené na politickú sebevražednú obeť,ale kto to bude,je zrejme zatiaľ nejasné….Keď rozmýšľam o živote,najväčší údiv by v nás malo vyvolať to ,že Žijeme.Ľudia si teda vytvorili obraz osudu ,aby zakryli vlastné nerozvážnosti,lebo osud len málokedy bojuje proti vlastnej rozumnosti a väčšinu vecí riadi, dúfam,vlastná bystrozrakosť…Život totižto spočíva v úsilí,čo najúčinnejšie neutralizovať následky hlúposti,ktorej sa kedy človek dopustil,,a..to by sme si mali uvedomovať všetci !Hlavne naši politici.Glorifikácia národa je totižto spojená s aktom pohŕdania iných.Nešťastie nás Slovákov spočíva v tom ,že naši politici-deformátori sa často cítia byť však reformátormi.Nemali by zabúdať,že každý máme svoju vlasť v sebe samom,je to naša prirodzená danosť a nikto nám to nemusí predpisovať,ani vnucovať.

NO comment…

„Bájka ?“

23.03.2010

Jedného dňa Zajac Robko zistil,že do jeho rajónu sa prisťahoval šikovný Veveričiak. Po určitom čase mu začalo vadiť, že skáče zo stromu na strom, z konára na konár, že vidí ďaleko do diaľky a ešte všeličo iné mu prekážalo na jeho spolu-rajonistovi. „No počkaj, Veveričiak, ja ti ukážem ako sa po kostole hvízda!“ Zastrájal sa Zajac. Premyslel si to [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 12:59

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3793x
Priemerná čítanosť článkov: 1897x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy